Ansgarskolens bibliotek

Velkommen på biblioteket!

Ansgarskolens bibliotek - Mosvolds bibliotek - er et fagbibliotek med vekt på teologi og misjonsvitenskap. Det satses også på høgskolens andre og nyere fagområder: musikk, psykologi, og interkulturelle studier.
Samlingen består av cirka 25 000 bøker, i tillegg til en filmsamling på cirka 300 filmer. Biblioteket abonnerer på flere fagtidsskrifter, aviser og organisasjonsblader.

biblioteket-i-3d

lesekrok3Biblioteket flyttet inn i nye lokaler våren 2010. Vi har stille lesesal, i tillegg til flere studieplasser i selve biblioteket. Seks av studieplassene er med stasjonær PC. Det er også musikkavdeling med musikklitteratur og lyttepost for musikkstudentene ved skolen. Trådløst nettverk er tilgjengelig i hele lokalet.

Selv om biblioteket først og fremst er for ansatte og studenter ved Ansgarskolen, er det også åpent for eksterne brukere. Biblioteket benytter biblioteksystemet Mikromarc, og har selvbetjent utlån.

26. januar 2012 fikk Ansgarskolens bibliotek navnet Mosvolds bibliotek, for å hedre minnet etter Torrey og Margaret Mosvold, som støttet Ansgarskolen betydelig i deres levetid.