Examen facultatum

Examen facultatum er sammen med Examen philosophicum (EXP101) obligatorisk i alle bachelorgrader ved Ansgar Teologiske Høgskole. Skolen tilbyr variantene EXP105 og EXP113 avhengig av hvilken bachelorgrad emnet knyttes til.

EXP105 Examen facultatum, (allmenn variant)

Studenter som ønsker å fullføre en bachelorgrad i teologi, musikk eller interkulturelle studier må inkludere emnet EXP105 Examen facultatum, (allmenn variant) i sin grad. Teologistudenter kan dog velge EXP102 (teologivarianten) som et mulig alternativ til EXP105 i bachelorgrader innenfor fagområdet teologi.

EXP113 Examen Facultatum og forskningsmetoder for psykologi

Emnet EXP113 Examen Facultatum og forskningsmetoder for psykologi utgjør 10 studiepoeng av PSY100 årsstudiet i psykologi og er en integrert del av studieprogrammet Bachelor i kultur- og samfunnspsykologi (treårig studieløp). Det består av to kurs: vitenskapsteori, akademisk tenkning og formidling (5 studiepoeng) og forskningsmetoder for psykologi (5 studiepoeng).

Vår (EXP113 Høst)

Søknad

Lokalt opptak

Generell studiekompetanse eller realkompetanse

18 uker

Semesteravgift:
NOK 1 500,-

Prisdetaljer

SiA-avgift på 485,- betales per semester.