Ledige studieplasser

Hvorfor bør du velge Ansgar Teologiske Høgskole som ditt studiested?

Helt enkelt fordi vi tror at du vil bli svært fornøyd hvis du studerer her.

Vi har lærere som kombinerer høy faglig kompetanse med et stort engasjement for studentene sine. Studietilbudene er aktuelle for deg som ønsker å utdanne deg til å jobbe innenfor kirke, menighet, frivillige organisasjoner eller offentlig sektor, herunder helsevesenet, skoleverket eller musikkbransjen.

Vi har en nydelig og oversiktlig campus med 140 studenthybler på Hånes i Kristiansand, omgitt av hav og fjord. Med rundt 300 studenter på campus er det ikke så vanskelig å finne noen å bli kjent med. Studenter og ansatte lunsjer også ofte sammen i skolens kantine.

Daglige andaktssamlinger er et frivillig tilbud til alle våre studenter og ansatte. Her vil du møte de nyeste lovsangene, salmesang i Nupen-kapellet og intervjuer med gjester som forteller hvordan deres tro er relevant i jobben de gjør. Alt dette er en del av det vi kaller «mer enn skole». Vår høyskole er et studiested som bygger på kristne verdier, og vi ønsker at våre studenter skal få med seg et godt verdigrunnlag som de kan ta med seg ut i arbeidslivet.

Det er på ingen måte ”krav” om at du må ha en bestemt tro eller et livssyn for å studere på Ansgar, og du trenger heller ikke tilhøre noe trossamfunn. Vi ønsker deg velkommen til en høgskole som står trygt på kristen grunn samtidig som vi ønsker at våre studenter skal møte et mangfold av meninger og slik speile utfordringene i dagens samfunn.

Velkommen til Kristiansand!

Ingunn Breistein
7a28601e8a976c86e435cb6941040ace.jpg

Hva vil du studere?

På Ansgar Teologiske Høgskole kan du velge mellom flere spennende årsstudier og bachelorstudier samt vårt spennende masterstudie i ledelse og menighetsutvikling.

Skolens fasiliteter