Noen å prate med

Trenger du noen å snakke med?shutterstock_51910015

Sliter du med små eller store utfordringer som hindrer deg i din studieprogresjon? Du har flere muligheter.

Nytt våren 2018!!!

Gruppetilbud til ATH-studenter
Dette tilbudet er for deg som kan kjenne på utfordringer knyttet til hverdagen (eller studiehverdagen) her på Ansgar. Det være seg alt fra tidsplanlegging og prioriteringer til utfordringer i relasjoner med andre eller seg selv.

Gruppen skal være et sted der vi gir hverandre støtte, innspill og nye perspektiver som gir hjelp til en bedre hverdag.

Gruppen treffes tre tirsdager etter hverandre fra og med 16. januar kl 15.00-17.00 Den vil selvfølgelig være taushetsbelagt.

For påmelding eller spørsmål - ta kontakt til:
psykolog/høyskolelektor Lars Mandelkow ([email protected]) eller

lars-mandelkow 6Anne-May-Abrahamsen--lav-

Skolens studentpastor

Anne May Abrahamsen er Ansgarskolens studentpastor. Anne May bruker mye av sin arbeidstid til samtale med studenter på høyskolen og elever fra bibelskolen. Ønsker du en samtale er det bare å ta kontakt for "timebestilling". Kontaktinfo til Anne May finner du her.6Anne-May-Abrahamsen--lav-

SiA Helse

Som ATH-student er du medlem av SiA (Studentsamskipnaden i Agder). SiA Helse for studenter er et supplement til den offentlige helsetjeneste. SiA ønsker å bidra til at utgifter til helsetjeneste holdes på et lavt nivå for den enkelte student og på den måten støtte opp under en normal studieprogresjon. SiAs Helse- og sosialtjeneste gir tilbud innen 2 områder: helsekasse og psykolog/psykososial helsetjeneste. Les mer om tilbudene her - eller gå direkte til timebestilling.