Fadderordning

Mål med fadderordningen ved ATHshutterstock_245178631

Dere skal ha det gøy sammen! Fadderordningen skal legge til rette for at nye studenter blir raskt kjent med hverandre, campus og studiebyen. Mange av studentene ved ATH kommer fra andre steder enn Sørlandet, og mange møter til studiestart i en helt ny by. Fadderordningen og fadderne skal hjelpe nye studenter i gang, primært sosialt, men også med campus og byen.

Det blir fadderprogram fra oppstartsdagen og de følgende to ukene.

I "fadderukene" har faddergruppa spikra sammen et opplegg med mange arrangementer.

Program

Hold deg oppdatert på tidspunkt og program på nettsiden og plakater rundt omkring. Alle Ansgar-arrangementene er alkoholfrie.

Alt i fadderuka er GRATIS, bortsett fra busstransport og eksterne arrangementer (velger du å endre adresse i folkeregisteret får du gratis busskort i ett år - dersom du ikke er tilflytter fra Aust- eller Vest-Agder).

Arrangementer
Fadderprogrammet ved oppstart høsten 2019 ble avsluttet søndag 25. august. Programmet for oppstart 2020 vil bli lagt ut på denne nettsiden i løpet av sommeren 2020.

Det arrangeres også fadderprogram i Grimstad. Ta kontakt med fadderne dersom dette er interessant.

Spørsmål? Ta kontakt med faddersjef Cathrine Skaaheim på tlf 413 51 757.

Vi sees!

Hilsen fadderne