StudentWeb

Forklaring til innholdet i ny StudentWeb

På framsiden av StudentWeb finner du viktige meldinger om blant annet status på semesterregistrering, eksamensdatoer og andre påminnelser.

Min profil

Oppe til høyre finner du "Min profil". Her vedlikeholder du generell informasjon som adresse og e-post. Dersom du får problemer med å lagre profilen din på grunn av feil i epost-adressen, kan du endre store bokstaver til små.

Mine studier

Denne siden gir oversikt over alle studieprogram som du er knyttet til på ATH. Her ser du utdanningsplanen din. De emnene du ser for inneværende semester, blir du automatisk undervisnings- og vurderingsmeldt til ved semester-registrering. Du kan redigere undervisnings- og vurderingsmeldinger etter at du har semester-registrert deg innen fristen (1. oktober for høstsemester og 15. januar for vårsemester).

Aktive emner

Her kan du melde deg til emner som du har studierett til, men som ikke ligger i utdanningsplanen din. NB! Oppmeldingsfrist er den samme som fristen for semesterregistrering (1. oktober for høstsemester og 15. januar for vårsemester).

Mine resultater

Her finner du oversikt over oppnådde kvalifikasjoner og resultater. Det er også her du bestiller karakterutskrift og ser opplysninger som ATH har rapportert til Lånekassen.

Betaling

Her finner du betalingsinformasjon for inneværende semester. Du kan selv skrive ut faktura fra denne siden.