Utlånsregler Ansgarskolens bibliotek

• Biblioteket har selvbetjent utlån. Studenter ved Ansgarskolen er registrert med studentnummeret som lånenummer. Skriv inn studentnummer i lånernummerfeltet på utlånsterminalen, og registrer bøkene du vil låne ved å skanne strekkoden. Du kan også bruke Nasjonalt lånekort. Dersom du låner en bok som mangler strekkode, fylles lånekort ut, ett for hver bok, og legges i utlånsboksen. Dette gjelder også alle filmer og tidsskrifter. Legg ved huskelapp med utlånsdato, så husker du å levere i tide.

• Lånetiden på bøker er 4 uker, men lånet kan fornyes. Forny selv i Meg & Mitt, eller ta kontakt med bibliotekar. Lånetid for film og tidsskrift er 1 uke. De aller nyeste tidsskriftene, som står i egen hylle, er ikke til hjemlån. De kan kun lånes for kopiering, eller leses på biblioteket.

• Materiale som ødelegges eller mistes, må erstattes.

• En bok skal ikke lånes videre uten å gå veien om biblioteket.

• Lånte bøker leveres tilbake på tilvist plass. Ikke sett bøkene på plass i hylla selv.