Gå til innhold
Koronaviruset - informasjon til ansatte og studenter

Koronaviruset - informasjon til ansatte og studenter

Foto: FHI.no - CDC, Alissa Eckert

 

Oppdatering 02.04.20 kl. 12:00

Høyskolens studienemnd har vedtatt alternative eksamensformer for eksamen i mai, og sannsynligvis utsatt eksamen i august. Les mer

Oppdatering 24.03.20 kl. 16:15

Statsminister Erna Solberg har akkurat informert om at tiltakene mot Korona-viruset fortsetter til etter påske. Vi må derfor fortsatt holde Ansgarskolens lokaler stengt til over påske.

Vi vil fortsatt gjøre vårt beste for å tilby undervisning til elever og studenter off campus. Vi håper å kunne se dere etter påske, men forholder oss selvsagt hele tiden til myndighetenes anbefalinger.

Oppdatering 19.03.20 kl. 21:14

Hei alle sammen:)! Kan hende noen av dere studenter hadde syntes det var fint å ha noen å prate med i denne annerledes-tida! Studentpastor Anne-May er på jobb (fra hjemmet) selv om hun er i karantene og du kan gjerne booke en samtale med henne enten på tlf, FaceTime eller Skype:). Klikk deg inn på linken under, og finn en tid som passer for deg!! 

Alt godt til dere alle, og ta godt vare på hverandre!! 

https://www.supersaas.com/schedule/Studentpastor/Samtale_med_studentpastor

Mvh Anne-May

Oppdatering 13.03.20 kl. 11:16

Skolebygningen blir stengt fra i dag kl 16

Etter pålegg fra helsemyndighetene blir skolebygningen bli stengt for studenter fra i dag kl 16.  Etter dette blir det ikke anledning for studenter til å benytte skolens lokaler. Stegning vil vare frem til 26.3. Trenger du noe på fra skolen (f.eks bøker eller egne instrumenter)  må du hente det ut i løpet av dagen.  Ordning for å hente ut post vil bli etablert over helgen.

Oppdatering 12.03.20 kl. 16:00

Styret ved AHS har besluttet at all undervisning på campus går ut fra og med 13/3 og inntil videre. Styret vil oppfordre alle studenter som bor på studenthjemmet og som har mulighet til det, om å reise til sine hjemsteder så snart det lar seg gjøre slik at ingen blir ufrivillig sittende i karantene på studenthjemmet.

Studenter vil få løpende oppdatering ved endringer. Campus holdes åpen inntil videre.

Oppdatering 11.03.20 kl. 12:45

Ha god håndhygiene. Vask hendene ofte. Bruk antibac. Unngå fysisk kontakt med andre, for eksempel: unngå håndhilsing og klemming. Host eller nys i albuen. Dersom du har vært i områder med sykdomsutbrudd eller har hatt kontakt med noen som har vært disse stedene, skal du ta kontakt med lege før du kommer på skolen. Dersom du har symptomer og er usikker på årsak, hold deg hjemme.

På Ansgarskolen prioriterer vi ekstra vask av dørhåndtak, toaletter og andre typiske smitteflater. Vask hendene og bruk antibac når du kommer på skolen.

For øvrig viser vi til generelle råd fra Folkehelseinsituttet og Kristiansand kommunes Corona-telefon.

Dersom studenter må være borte fra undervisning eller praksis på grunn av smitte, mistanke om smitte eller karantene, gjøres det unntak fra vanlige fraværsregler.

Les mer på disse nettsidene:

 

Kontaktperson