Gå til innhold
Ledig stilling

Ansgarskolen har ca. 40 ansatte og består av to skoler; Ansgar bibelskole med ca. 80 elever og Ansgar høyskole med ca. 350 studenter. Ansgarskolen er en privat kristen skole som eies og drives av Misjonskirken Norge. Ansgarskolens visjon er: skolen som former, forener og forandrer.

Ledig stilling på Ansgarskolen

50 % stilling som elevpastor og bibelskolelærer ved Ansgar bibelskole

Har du lyst på en jobb som gir utfordringer, spenning og mye gleder? Da er en jobb på Ansgar bibelskole noe for deg. Vi har 50 % ledig stilling som elevpastor og bibelskolelærer. For søker med relevant kompetanse kan det være aktuelt å kombinere stillingen på bibelskolen med en undervisningsstilling på Ansgar høyskole.

Den som ansettes vil ha ansvar for disse arbeidsoppgavene:

• Sjelesorg, veiledning og samtaler med elever
  • Ansvarlig for morgensamlinger og andre fellesarrangement
  • Undervisning i bibelfag, sjelesorg og veiledning
  • Delta på turer og arrangement etter behov

Vi søker etter en person som har følgende kvalifikasjoner:

• Relevant utdannelse innen teologi eller kristendom, minimum på bachelor-nivå
  • Relevant erfaring med sjelesorg og veiledning
  • Undervisningserfaring
  • Erfaring fra menighet eller ungdomsorganisasjon

Personlige egenskaper

Vi søker etter en person som kan:

• inspirere, utruste og motivere elevene våre til å videreutvikle sin kristne tro
  • være en god samtalepartner og veileder for elevene våre
  • utvikle våre elevers ferdigheter og kunnskap
  • vise gode samarbeidsevner med andre kollegaer
  • vise fleksibilitet og være løsningsorientert
  • vise ordenssans og har administrative evner
  • vise gode pedagogiske egenskaper

Vi tilbyr:

• En arbeidsplass der vi ser og oppmuntrer hverandre
  • Gunstig pensjons- og forsikringsordning
  • Bedriftshelsetjeneste
  • Lønn etter avtale

Det er en forutsetning at den som blir ansatt behersker norsk muntlig og skriftlig, og at vedkommende kan undervise på norsk fra tilsettelsestidspunktet.

Den som tilsettes må rette seg etter de retningslinjene som til enhver tid gjelder for stillingen. Den som ansettes må være lojal mot bibelskolens kristne forankring og bidra til å virkeliggjøre skolens formål. Tiltredelse: 1. august 2020 eller etter avtale.

Spørsmål om innholdet stillingen kan rettes til inspektør ved Ansgar Bibelskole Terje Watne ([email protected]). Spørsmål om søknadsprosess og praktiske forhold ved stillingen kan rettes til HR-rådgiver Sigrun Kvalavåg Sunde ([email protected]).

Søknadsfrist: 20. april 2020