Gå til innhold
Stilling ledig
Ansgarskolen søker faglig dyktig og motivert driftstekniker i inntil 100 % midlertidig stilling med mulighet til forlengelse.
Ansgarskolen har ca. 45 ansatte og består av to skoler; Ansgar Bibelskole med ca. 70 elever og Ansgar Teologiske Høgskole med ca. 320 studenter. Ansgar Drift og Eiendom AS leverer administrative tjenester og bygg til de to skolene. Ansgarskolen eies og drives av Misjonskirken Norge, og har et kristent verdigrunnlag. Skolens campus ligger vakkert til på Hånes i Kristiansand.

Drifts- og vedlikeholdsoppgaver på Ansgarskolens eiendommer.
  • daglig tilsyn med skolens eiendommer og studenthjem
  • oppfølging og vedlikehold av utearealer, gressklipping, snøbrøyting med mer
  • bistå leietakere og beboere ved behov
  • andre allsidige vaktmester- og tilsynsoppgaver, som blant annet renovasjon, innvendig og utvendig maling, vedlikehold/reparasjon av inventar, sørge for ryddighet og orden i og utenfor bygninger. Stillingen er fysisk krevende og medfører tunge løft.
Kvalifikasjoner
  • Fagbrev som byggdrifter, tømrer, rørlegger, elektriker eller tilsvarende erfaring
  • Erfaring fra drifts- og vedlikeholdsoppgaver
  • Førerkort klasse B og helst BE
  • Må kunne snakke, lese og skrive norsk
  • Kjennskap til brannvernarbeid, SD anlegg og FDV system er en fordel
Personlige egenskaper
  • Ha et sterkt faglig og personlig engasjement for jobben
  • Være resultatorientert
  • Kunne jobbe i team, og samtidig jobbe selvstendig
  • Kunne håndtere stress, høyt arbeidstempo og mange oppgaver samtidig
  • Være selvgående både når det gjelder rutineoppgaver og prosjekter
  • Kunne yte god kundeservice både til ansatte og studenter
  • Godt arbeidsmiljø
  • Varierte arbeidsoppgaver
  • Lønn etter avtale
Stillingen er et midlertidig 12 måneders engasjement med mulighet for forlengelse. Tiltredelse 1. juni eller etter avtale.

Den som blir ansatt må rette seg etter de retningslin­jene som til enhver tid gjelder for stillingen. Den som blir ansatt må identifisere seg med og være lojal mot skolens kristne verdigrunnlag.

Informasjon om stillingen rettes til driftsleder Terje Simonstad [email protected]

Søknad, inkludert CV og attester sendes til daglig leder i Ansgar Drift og Eiendom  [email protected] innen 17. mars 2019.

Aktuelle kandidater innkalles til intervju.